Zala Medical |

Kedves Gyógyulni Vágyó!

Honlapunkon az átláthatóság és könnyebb eligazodás érdekében összegyűjtöttük a Zalaegerszegen műdödő egészségügyi szolgáltatókat.
A legmodernebb magánklinikákról és szakorvosi rendelésekről nyújtott információk mellett fellelhetők az alternatív gyógymódokat, és kiegészítő szolgáltatásokat nyújtók elérhetőségei is.

Itt tartózkodása valódi élmény lehet, ha a vizsgálatok és kezelések közti időt is tartalmasan tölti el, és igénye szerint választ a kiegészítő szolgáltatások közül: a zalaegerszegi szállás- és étkezési lehetőségeket, sport- élményfürdő- és wellness szolgáltatók széles körét, valamint az aktuális kulturális programokat (színház, mozi, múzeumok, koncertek) egyaránt megtalálja honlapunkon.

Kérésére kollégáink szívesen nyújtanak segítséget a programszervezésben testre szabott programcsomagok, akár vidékre szervezett csillagtúrák összeállításával. Elérhetőségeiket az “Információ” menüpont alatt találja.

Zalaegerszeg színvonalas egészségügyi szolgáltatásai, az igénybe vehető terápiák széles skálája és a színes programlehetőségek gondoskodnak arról, hogy itt tartózkodása után egészségesebben, új energiákkal feltöltődve térhessen haza otthonába.

Szeretettel várjuk Zalaegerszegen!

zeglogo

Európában egyre szélesebb körben találkozhatunk azzal a nézettel, miszerint az emberek lakóhelyül olyan élhető városokat választanak, melyek mérete emberi léptékű, ugyanakkor nem kell nélkülözniük a modern kor vívmányait, a nagyvárosok kínálta lehetőségeket sem. Zalaegerszeg egy ilyen város. Hangulatos, rendezett utcáival, tereivel, meghitt kávézóival mediterrán kisváros hangulatát idézi, mégis minden elérhető, amire lakóinak szüksége van. A város bármely pontjáról 15 percen belül gyalog eljutnak egy erdőbe, dombtetőre, vagy patakpartra; kerékpárral pedig akár egy tóhoz, ahol fürödni, horgászni, vagy csónakázni lehet.

tudjon meg még többet...

Tovább böngészek
Érdeklődés leadása