Zala Medical |

Éljünk egészségesen és érezzük jól magunkat!

A kevés pihenés, a mozgáshiány, a helytelen táplálkozás megbontja érzékeny és sérülékeny testi-lelki-mentális egészségünket, mely reagál a környezeti hatásokra. Három nap feltöltődés és jól képzett szakemberek személyre szabott tanácsai pozitív változást hoznak életébe, vagy akár gyökeres életmódbeli változást eredményezhetnek.

 1. nap
 • Érkezés Zalaegerszegre, szálláshely elfoglalása 14:00 órától
 • Mágneses biorezonancia vizsgálattal feltérképezzük teste általános állapotát, majd orvos-természetgyógyász értékeli az eredményeket és ellátja hasznos tanácsokkal.
 • Ismerkedés Zalaegerszeggel, este vacsora kulturális programokkal.
 1. nap
 • Reggeli után egyéni pilates órákon sajátíthatjuk el azokat a gyakorlatokat, melyeket rendszeresen végezve ellensúlyozhatók az ülőmunka káros hatásai, hogy fizikai fájdalmak nélkül teljes életet élhessünk.
 • Ebéd egy zalaegerszegi reformétteremben, ahol egészséges és ízletes vegán-, reform-, vagy paleo ételeket kóstolhatunk.
 • Az ebéd utáni szabadprogramot követően részt vehetünk egy gyengéd, ugyanakkor rendkívül hatékony kezelésen: a craniosacralis terápián A terápia hatékony számos akut és hosszú ideje fennálló fizikai és érzelmi probléma kezelésében, de egyre inkább használják prevenciós céllal is.
 • Könnyű vacsora után pihenés a szálloda wellness részlegén.
 1. nap
 • Reggeli után a só természetes gyógyító, egészségmegőrző hatását élvezhetjük a Sóterápián, akár a tengerparton vagy egy sóbarlangban eltöltött óra után. A terápia egyszerre ellazít és felfrissít, a sós levegő tudatos belégzése új energiákkal tölti fel a testet, és hozzájárul a belső nyugalom visszaállításához.
 • Ebéd után hazautazás.

Honlapunkon az átláthatóság és könnyebb eligazodás érdekében összegyűjtöttük a Zalaegerszegen műdödő egészségügyi szolgáltatókat.
A legmodernebb magánklinikákról és szakorvosi rendelésekről nyújtott információk mellett fellelhetők az alternatív gyógymódokat, és kiegészítő szolgáltatásokat nyújtók elérhetőségei is.

Itt tartózkodása valódi élmény lehet, ha a vizsgálatok és kezelések közti időt is tartalmasan tölti el, és igénye szerint választ a kiegészítő szolgáltatások közül: a zalaegerszegi szállás- és étkezési lehetőségeket, sport- élményfürdő- és wellness szolgáltatók széles körét, valamint az aktuális kulturális programokat (színház, mozi, múzeumok, koncertek) egyaránt megtalálja honlapunkon.

Tudjon meg még többet...

zeglogo

Európában egyre szélesebb körben találkozhatunk azzal a nézettel, miszerint az emberek lakóhelyül olyan élhető városokat választanak, melyek mérete emberi léptékű, ugyanakkor nem kell nélkülözniük a modern kor vívmányait, a nagyvárosok kínálta lehetőségeket sem. Zalaegerszeg egy ilyen város. Hangulatos, rendezett utcáival, tereivel, meghitt kávézóival mediterrán kisváros hangulatát idézi, mégis minden elérhető, amire lakóinak szüksége van. A város bármely pontjáról 15 percen belül gyalog eljutnak egy erdőbe, dombtetőre, vagy patakpartra; kerékpárral pedig akár egy tóhoz, ahol fürödni, horgászni, vagy csónakázni lehet.

tudjon meg még többet...

Tovább böngészek
Érdeklődés leadása