Zala Medical |

Gyógyulás aktív kikapcsolódással

Feltöltené energiaforrásait és új távlatokat fedezne fel? Már néhány nap is elég ahhoz, hogy tegyen valamit az egészségéért! Nálunk elvégeztetheti a szükséges orvosi beavatkozásokat, a kezelések közti időszakban pedig  kikapcsolódhat, elfelejtheti a stresszt, és lesz ideje saját gondolataira.

 1. nap
 • Érkezés Zalaegerszegre, szálláshely (3* hotel) elfoglalása 14:00 órától.
 • Első konzultáció a szakorvossal, vagy részvétel egy orvosi kezelésen.
 • Ismerkedés Zalaegerszeggel egy belvárosi séta keretében, este vacsora egy hangulatos helyi étteremben.
 1. nap
 • Reggeli után szervezett, csoportos nordic walding túra (vagy túrázás) indul túravezetővel az Alsóerdőn a TV-toronyhoz (kb. 3-5 km), ahol élvezhetjük az egyedülálló panorámát és a csodálatos természet energiáit. A túrázás amellett, hogy átmozgatja és mobilizálja a testet, erősíti az immunrendszert, és az idősebb korosztálynak is tökéletes sportág egészségük megőrzéséhez.
 • Ebéd egy zalaegerszegi étteremben, ahol finom helyi, zalai ételspecialitásokból összeállított menüsorokból választhatunk és kóstolhatunk.
 • Pihenés után szabadon választható sportolási lehetőségek (pl.: fitnesz, jóga, pilates) szakedzők vezetésével. A mozgást követően a sportolás során felmelegedett izomzat teljes testmasszázzsal kilazításra kerül.
 • Egy könnyű vacsora után a napot ellazító éjszakai fürdőzéssel és szaunázással zárjuk a zalaegerszegi színterápiás Termálfürdőben.
 1. nap
 • A reggelit követően orvosi konzultációra, vagy kezelésre kerül sor, melyet szabadprogram követ.
 • Ebéd után hazautazás.

Honlapunkon az átláthatóság és könnyebb eligazodás érdekében összegyűjtöttük a Zalaegerszegen műdödő egészségügyi szolgáltatókat.
A legmodernebb magánklinikákról és szakorvosi rendelésekről nyújtott információk mellett fellelhetők az alternatív gyógymódokat, és kiegészítő szolgáltatásokat nyújtók elérhetőségei is.

Itt tartózkodása valódi élmény lehet, ha a vizsgálatok és kezelések közti időt is tartalmasan tölti el, és igénye szerint választ a kiegészítő szolgáltatások közül: a zalaegerszegi szállás- és étkezési lehetőségeket, sport- élményfürdő- és wellness szolgáltatók széles körét, valamint az aktuális kulturális programokat (színház, mozi, múzeumok, koncertek) egyaránt megtalálja honlapunkon.

Tudjon meg még többet...

zeglogo

Európában egyre szélesebb körben találkozhatunk azzal a nézettel, miszerint az emberek lakóhelyül olyan élhető városokat választanak, melyek mérete emberi léptékű, ugyanakkor nem kell nélkülözniük a modern kor vívmányait, a nagyvárosok kínálta lehetőségeket sem. Zalaegerszeg egy ilyen város. Hangulatos, rendezett utcáival, tereivel, meghitt kávézóival mediterrán kisváros hangulatát idézi, mégis minden elérhető, amire lakóinak szüksége van. A város bármely pontjáról 15 percen belül gyalog eljutnak egy erdőbe, dombtetőre, vagy patakpartra; kerékpárral pedig akár egy tóhoz, ahol fürödni, horgászni, vagy csónakázni lehet.

tudjon meg még többet...

Tovább böngészek
Érdeklődés leadása