Zala Medical |

Kényeztetés és gyógyulás

Kilépve a mindennapok körforgásából töltődjön fel új energiákkal, és kényeztesse magát néhány pihentető nappal! Három napig nincs más dolga, mint önmagára és teste igényeire koncentrálni!

 1. nap
 • Megérkezés Zalaegerszegre, szálláshely (3* hotel) elfoglalása 14:00 órától.
 • Első konzultáció a szakorvossal, vagy részvétel orvosi kezelésen.
 • Ismerkedés Zalaegerszeggel egy belvárosi séta keretében, vacsora egy hangulatos helyi étteremben.
 1. nap
 • Reggeli után kikapcsolódás a zalaegerszegi Termálfürdőben, igénybe vehető szolgáltatások: aqufitness, finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, aromakabin, sókamra, merülőmedence, teljes testmasszázs.
 • Ebéd egy zalaegerszegi étteremben, ahol ízletes helyi, zalai ételspecialitásokból összeállított menüsorból választhatunk és kóstolhatunk.
 • A délután a kényeztetés jegyében telik: nyugalom, pihenés, kellemes relaxációs zene kíséretében arc- vagy teljes testkozmetikai kezelésen lazulhat el, majd új frizurát készíttethet a fodrászatban. Igyény szerint manikűr-pedikűr szolgáltatás is rendelkezésére az ápolt kezekért és lábakért.
 • Vacsora után kulturális programon veszünk részt.
 1. nap
 • Reggeli után –amennyiben szükséges- ismételten orvosi kezelésben részesülhet, vagy akár egy optikai szalonban látásvizsgálaton vehet részt és kiválaszthatja szemüvegkeretét, vagy optimalizálhatja szemüveglencséjének tulajdonságait.
 • Ebéd után hazautazás.

Honlapunkon az átláthatóság és könnyebb eligazodás érdekében összegyűjtöttük a Zalaegerszegen műdödő egészségügyi szolgáltatókat.
A legmodernebb magánklinikákról és szakorvosi rendelésekről nyújtott információk mellett fellelhetők az alternatív gyógymódokat, és kiegészítő szolgáltatásokat nyújtók elérhetőségei is.

Itt tartózkodása valódi élmény lehet, ha a vizsgálatok és kezelések közti időt is tartalmasan tölti el, és igénye szerint választ a kiegészítő szolgáltatások közül: a zalaegerszegi szállás- és étkezési lehetőségeket, sport- élményfürdő- és wellness szolgáltatók széles körét, valamint az aktuális kulturális programokat (színház, mozi, múzeumok, koncertek) egyaránt megtalálja honlapunkon.

Tudjon meg még többet...

zeglogo

Európában egyre szélesebb körben találkozhatunk azzal a nézettel, miszerint az emberek lakóhelyül olyan élhető városokat választanak, melyek mérete emberi léptékű, ugyanakkor nem kell nélkülözniük a modern kor vívmányait, a nagyvárosok kínálta lehetőségeket sem. Zalaegerszeg egy ilyen város. Hangulatos, rendezett utcáival, tereivel, meghitt kávézóival mediterrán kisváros hangulatát idézi, mégis minden elérhető, amire lakóinak szüksége van. A város bármely pontjáról 15 percen belül gyalog eljutnak egy erdőbe, dombtetőre, vagy patakpartra; kerékpárral pedig akár egy tóhoz, ahol fürödni, horgászni, vagy csónakázni lehet.

tudjon meg még többet...

Tovább böngészek
Érdeklődés leadása