Zala Medical |

Városunkról

Zalaegerszeg

Európában egyre szélesebb körben találkozhatunk azzal a nézettel, miszerint az emberek lakóhelyül olyan élhető városokat választanak, melyek mérete emberi léptékű, ugyanakkor nem kell nélkülözniük a modern kor vívmányait, a nagyvárosok kínálta lehetőségeket sem. Zalaegerszeg egy ilyen város. Hangulatos, rendezett utcáival, tereivel, meghitt kávézóival mediterrán kisváros hangulatát idézi, mégis minden elérhető, amire lakóinak szüksége van. A város bármely pontjáról 15 percen belül gyalog eljutnak egy erdőbe, dombtetőre, vagy patakpartra; kerékpárral pedig akár egy tóhoz, ahol fürödni, horgászni, vagy csónakázni lehet.

Zalaegerszeg környéke erdőben gazdag régió, nincs ipari szennyezettség, ebből adódóan rendkívül jó a város levegője. Számos park, árnyas liget, virágos sziget várja a kikapcsolódni vágyókat, 2015-ben méltán nyerte el a Magyaroszág Virágos Városa verseny első díját. Zalaegerszeg környezettudatos szemlélete a lakosság számára is érzékelhető: az „Ökováros Program” keretében a szelektív hulladékgyűjtés kiterjesztésétől és a parkok növényállományának javításától kezdve egészen a geotermikus energia hasznosítása és a környezetkímélő biogázzal működő autóbuszok forgalomba helyezéséig.

A természetközeliség mellett jó a közbiztonság és kedvezőek az egészségügyi feltételek.

Honlapunkon az átláthatóság és könnyebb eligazodás érdekében összegyűjtöttük a Zalaegerszegen műdödő egészségügyi szolgáltatókat.
A legmodernebb magánklinikákról és szakorvosi rendelésekről nyújtott információk mellett fellelhetők az alternatív gyógymódokat, és kiegészítő szolgáltatásokat nyújtók elérhetőségei is.

Itt tartózkodása valódi élmény lehet, ha a vizsgálatok és kezelések közti időt is tartalmasan tölti el, és igénye szerint választ a kiegészítő szolgáltatások közül: a zalaegerszegi szállás- és étkezési lehetőségeket, sport- élményfürdő- és wellness szolgáltatók széles körét, valamint az aktuális kulturális programokat (színház, mozi, múzeumok, koncertek) egyaránt megtalálja honlapunkon.

Tudjon meg még többet...

Tovább böngészek
Érdeklődés leadása